Σύνδεση Συνδεθείτε
0850 808 35 35
Ακολουθησε μας

Οι Αξίες μας

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας

Η πρώτη ευθύνη μας έναντι των πελατών, των εργαζόμενων, των προμηθευτών, των μετόχων μας και όλων των άλλων εταίρων είναι να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας.

 

Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί προτεραιότητα μας

Γνωρίζουμε τις ευθύνες μας σε όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες και προσφέρουμε πρακτικές λύσεις για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση του πελάτη.

 

Είμαστε τα διαφορετικά μέρη ενός σώματος.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας στο μέλλον θα είναι η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό. Προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους μας και κάνουμε κάθε θυσία ώστε να είναι ευτυχισμένοι, να δουλεύουν με χαρά και να αξιοποιούν τις ικανότητές τους.

 

Εμείς λαμβάνουμε την δυνάμη μας από τον πολιτισμό της Ανατολίας.

Σεβόμαστε τον πολιτισμό της Ανατολίας και τις αξίες του, όπως η φιλοξενία, η ειρήνη και η ανθρωπιά.

Δουλεύουμε δίπλα δίπλα.

Είμαστε ισχυροί μαζί.

Είμαστε ευτυχισμένοι μαζί.

Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις καλές και τις κακές μέρες.

 

Δημιουργούμε καινοτόμα έργα.

Από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας έως τη εμπορική διαδικασία, εφαρμόζουμε καινοτόμα προγράμματα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησής μας. Δεν περιορίζουμε τον εαυτό μας σε δραστηριότητες έρευνας, ανάπτυξης και ανάλυσης, αλλά επωφελούμαστε επίσης από τους πελάτες, τους προμηθευτές και την κοινή γνώμη για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων.

 

Προσφέρουμε πρακτικές λύσεις.

Σκεφτόμαστε την εταιρεία μας στο σύνολό της. Υποστηρίζουμε τους εργαζόμενους  μας σε διάφορα επίπεδα για να συμπεριληφθούν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και να αναπτύξουν την επιχείρησή μας. Αγκαλιάζουμε όλες τις ιδέες και τις προτάσεις χωρίς διακρίσεις και συλλογικά αναπτύσσουμε λύσεις.

 

Η φήμη μας είναι το παν.

Το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο είναι η εταιρική μας φήμη.  Ενδιαφερομαστε για την αντίληψη των κοινωνικών μας εταίρων σχετικά με τη μάρκα μας και αποφεύγουμε κάθε συμπεριφορά που μπορεί να βλάψει τη φήμη μας.

 

Πιστεύουμε στη διαφάνεια.

Δημιουργούμε και εφαρμόζουμε τις αποφάσεις μας με βάση τους κανονισμούς της εταιρείας μας. Διασφαλίζουμε την πρόσβαση σε πληροφορίες  των συνεργατών μας που εμπλέκονται στις δραστηριότητες της εταιρίας μας, και διαχειριζόμαστε την εταιρεία μας με την αρχή της διαφάνειας.

 

Φροντίζουμε για τις επόμενες γενιές.

Πιστεύουμε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να ζουν σε ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον. Η προστασία του περιβάλλοντος και η πρόληψή του να μην μολυνθεί, είναι η κύρια αποστολή μας μαζί με τους υπαλλήλους μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε τη φύση προκειμένου να αφήσουμε μια καλύτερη γη στις επόμενες γενιές.