Σύνδεση Συνδεθείτε
0850 808 35 35
Ακολουθησε μας

Σχετικά με την

H Dokay Ενοικιάσεις Στόλων, η οποία πραγματοποίησε μια γρήγορη και ισχυρή είσοδο στον τομέα της ενοικίασης κατά το πρώτο έτος της ίδρυσης της, αναπτύσσεται  με βιώσιμο και κερδοφόρο τρόπο. Έχει στόλο άνω των 4000 οχημάτων..

Ως Dokay Ενοικιάσεις Αυτοκίνητων, παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες μας με ποιότητα, εμπιστοσύνη, λογικές τιμές και συνεχή επέκταση του στόλου μας που αποτελείται από διάφορες εμπορικές μάρκες και μοντέλα.

Είμαστε φιλόδοξοι στον τομέα της ημερήσιας ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς βρισκόμαστε σε συνεχή ανάπτυξη και εστιάζουμε στην ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρεία μας στα 12 χρόνια της δραστηριότητας της, έχει εδραιώσει την αξιοπιστία της σε όλη την αλυσίδα από τους εργαζόμενους έως τους πελάτες της, με την φιλοσοφία “Θα το πραγματοποιήσουμε όπως το υποσχεθήκαμε”. Έχει ξεχωρίσει στον xώρο με τους εργαζόμενους της που καλύπτουν πάντα τις ανάγκες των πελατών κατά τη διάρκεια της ενοικίασης.

Η Dokay Ενοικιάσεις Αυτοκίνητων, η οποία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τις πιο προσιτές τιμές και καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες, έχει στόχο να γίνει ένας ηγέτης μεταξύ των εταιρείων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Τουρκία.